Particuliere verzekeringen

Het is altijd verstandig om je verzekeringen goed te regelen. Je wilt niet achteraf ontdekken dat je niet verzekerd bent, want dan is de schade al aangericht. Wij adviseren je graag over de beste mogelijkheden voor jou.

Je verzekering regelen? Dat kan Pientr.

We brengen je financiële situatie in kaart en vertellen je welke verzekering het best bij je past. En welke voorwaarden en premies het voordeligst voor je zijn.

Voertuig­verzekering

Heb je een voertuig met kenteken? Dan ben je wettelijk verplicht een aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) af te sluiten. Daarmee ben je verzekerd in het geval van een ongeluk met schade. Aanvullend kun je een verzekering afsluiten specifiek voor je voertuig. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Woon­verzekering

Als er één plek is die je goed wilt verzekeren tegen schade, is het wel je huis. Met een opstal- of inboedelverzekering zorg jij ervoor dat de woning zelf én je eigendommen fiscaal beschermd blijven. Of het nu tegen brand, storm of inbraak is. Wij vertellen je over de beste mogelijkheden voor jouw situatie. Zo ga je elke dag met een gerust hart van huis.

Recreatie­verzekering

Verzeker je favoriete vrijetijdsbesteding met een recreatieverzekering. Denk aan een reisverzekering, een boot- of caravanverzekering of een recreatiewoningverzekering voor je vakantiehuisje aan de kust. Met de juiste verzekering ben je optimaal ingedekt en kun je zorgeloos genieten van je vrij tijd. Wij geven je een overzicht van de mogelijkheden en passend advies.

Rechtsbijstand­verzekering

Het kan je zomaar gebeuren: in een juridisch conflict terechtkomen met je werkgever, je buurman of wie dan ook. In dat geval is het wel zo prettig om een rechtsbijstandverzekering te hebben. Zo krijg je advies en bijstand van een jurist die je helpt bemiddelen, onderhandelen of procederen. Wij vertellen je er graag meer over.

Levens­verzekering

Een overlijden is al verdrietig genoeg voor de nabestaanden. Met een levensverzekering voorkom je financiële problemen als gevolg daarvan. Zo kun je jouw nabestaanden een hoop stress besparen. Er zijn veel verschillende uitvaart- en overlijdensrisicoverzekeringen. Wij kennen ze allemaal en voorzien je graag van advies op maat.

Aansprakelijk­heidsverzekering

Ze zeggen het niet voor niets: een ongeluk zit in een klein hoekje. En in zo’n klein hoekje kunnen zich hoge kosten verschuilen. Denk aan je fiets die omwaait en een luxe auto beschadigt. Of een glas rode wijn dat je morst op een peperdure bank. Met een aansprakelijkheidsverzekering hoef je die schade niet zelf te betalen. En dat scheelt.

Contact

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen bespreken we jouw plannen en ideeën. Vervolgens hoor je van ons wat de beste en voordeligste mogelijkheden voor jou zijn.

Je bankzaken regelen? Ook dat kan Pientr.

Pientr is een onafhankelijk adviseur van RegioBank: dé bank in de buurt. Ook voor al je bankzaken kun je bij ons terecht, zowel particulier als zakelijk. En altijd zo slim en makkelijk mogelijk.

Wij gaan graag op zoek naar de allerbeste verzekering voor jou. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Verzekering regelen? Dat kan Pientr.

Terugbelverzoek

Naam *
Telefoon *