Regiobank

Pientr is onafhankelijk adviseur van RegioBank. Een logische samenwerking, want we delen dezelfde visie op financiën. Voor financieel advies over verzekeringen en hypotheken ga je naar Pientr, voor je overige bankzaken naar RegioBank. Allebei in de Blokkerk.

Dichtbij en betrokken

RegioBank is al meer dan 100 jaar de bank in de buurt, waar je ook bent. Je krijgt het beste van twee werelden: een zelfstandig adviseur in de buurt én alle gemakken van online bankieren. Zowel particulier als zakelijk. Voor jong en oud. En altijd eerlijk, dichtbij en betrokken.

RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Ze vinden dat elke Nederlander een bank in de buurt verdient. Een partij die weet wie je bent en wat er speelt in jouw omgeving. Daarom nemen ze echt de tijd voor je en geven ze al hun adviezen op maat.

Waar kunnen we je mee helpen?

Betalen
Jeugd
Sparen
Aanvullend pensioen
Lenen
Zakelijk betalen
Beleggen
Zakelijk sparen
Hypotheken
Zakelijk lenen

Zo werkt RegioBank

RegioBank werkt voor zakelijke en particuliere klanten, het liefst zo persoonlijk en lokaal mogelijk. Of je nu wilt sparen of beleggen, een bedrijfspand wilt kopen of advies wilt winnen over je onderneming: RegioBank staat voor je klaar. Bekijk de video hiernaast om te zien hoe het werkt.

RegioBank en jij

RegioBank valt onder de Volksbank en telt meer dan 500 kantoren in Nederland. Allemaal lokaal, zelfstandig en onafhankelijk. Met passende betaal- en spaarproducten voor iedereen. Bij RegioBank staan persoonlijke aandacht en lokale betrokkenheid centraal. Je bent altijd welkom, met of zonder afspraak. RegioBank wil een fijne omgeving creëren voor zoveel mogelijk mensen. Dat doen ze onder andere met lokale initiatieven, sponsoringen en samenwerkingen.

RegioBank nieuws

Feestelijke Opening van Pientr. Financiële Diensten: Een Groot Succes!
De langverwachte opening van Pientr. Financiële Diensten, zelfstandig adviseur van de RegioBank, was een groot succes. Op zaterdag 6 april verzamelden buurtbewoners zich, om dit feestelijke moment te vieren samen met prominente gasten zoals wethouder Arthur Helling en directievoorzitter van RegioBank, Rein WispelWeij.

Bankzaken regelen? Dat kan Pientr.

Terugbelverzoek

Naam *
Telefoon *