Pientr. nieuwsoverzicht

Ontdek het laatste nieuws van Pientr. Blijf op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en verhalen die ertoe doen.

Filter nieuws:
Klimaatlabel voor huizen: wat is dat?
De meeste huiseigenaren weten weinig over de klimaatrisico’s die ze lopen. Datzelfde geldt voor starters op de woningmarkt. Om daarin verandering te brengen, hebben onderzoekers van drie grote banken voorgesteld om een klimaatlabel in het leven te roepen. Maar wat is het en welke gevolgen kan het hebben?
Stijging van Spaarrentes bij RegioBank en SNS, Onderdeel van de Volksbank
Goed nieuws voor spaarders bij de Volksbank, met bekende merken zoals ASN Bank, SNS en RegioBank. Vanaf 10 april kunnen spaarders genieten van een verhoogde spaarrente tot 1,8%. Hiermee biedt de Volksbank nu de hoogste rente onder de grote Nederlandse banken.
Feestelijke Opening van Pientr. Financiële Diensten: Een Groot Succes!
De langverwachte opening van Pientr. Financiële Diensten, zelfstandig adviseur van de RegioBank, was een groot succes. Op zaterdag 6 april verzamelden buurtbewoners zich, om dit feestelijke moment te vieren samen met prominente gasten zoals wethouder Arthur Helling en directievoorzitter van RegioBank, Rein WispelWeij.
Einde rentevaste periode: hier moet je op letten
Bij het afsluiten van een hypotheek kiezen veel huizenkopers ervoor de hypotheekrente voor een bepaalde tijd vast te zetten: de rentevaste periode. Die periode kan één of twee jaar zijn, maar ook aanzienlijk langer, zoals tien of twintig jaar.
NHG in 2024 opnieuw flink omhoog
Hoewel de gemiddelde prijs van een koopwoning in het afgelopen jaar min of meer gelijk is gebleven, gaat de maximale hypotheek met Nationale Hypotheekgarantie (NHG) in 2024 toch omhoog. Per 1 januari is die gestegen van € 405.000 naar € 435.000.

Financiën regelen? Dat kan Pientr.

Terugbelverzoek

Naam *
Telefoon *