Over Pientr.

Pientr is in 2024 opgericht door financieel experts met jarenlange ervaring. Dankzij onze kennis van de financiële wereld kunnen we passend advies geven en al je fiscale vraagstukken beantwoorden. We denken graag met je mee over hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken. Maar we laten het niet bij meedenken: bij Pientr kun je rekenen op een betrokken partner die jouw doelen serieus neemt en nastreeft.

Ons unieke kantoor in de Blokkerk

Pientr is gevestigd in de gerestaureerde Blokkerk in Hoorn. Een prachtig en duurzaam kantoorpand in een historische locatie. En zoals dat hoort bij een kerk, staat de deur altijd open. Wij delen de Blokkerk met RegioBank en makelaar RE/MAX. Dat betekent dat je hier terechtkunt voor ál je financiële zaken. Zien we je snel?

Team Pientr.

Susan van Diepen

‘Mensen helpen hun doelstellingen te bereiken, dát geeft mij energie.’
Susan heeft een ruime ervaring in de financiële wereld en is sinds 2018 actief als erkend hypotheekadviseur. Met persoonlijke aandacht en eerlijke adviezen wil Susan mensen zoveel mogelijk ontzorgen.

Tessa Botman

‘Als financieel dienstverlener bij RegioBank en Pientr hoop ik mensen optimaal te ondersteunen.’
Tessa is al jaren actief als financieel medewerker bij RegioBank en sinds 2024 ook als adviseur schadeverzekeringen bij Pientr. Dankzij haar brede kennis is Tessa in staat om de ingewikkeldste financiële puzzels op te lossen.

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Financiën regelen? Dat kan Pientr.

Terugbelverzoek

Naam *
Telefoon *